Ons Team

fit20 Gent is een initiatief van enthousiaste en gecertificeerde personal trainers. Leer ons team beter kennen!

Glenn De Vuyst

Bestuurder

Glenn is een gediplomeerd personal trainer & voedingsadviseur. Hij is altijd met sport en gezondheid bezig geweest; je vindt hem dan ook meestal in de fitness in zijn vrije tijd. Volgens Glenn is personal trainer een van de mooiste beroepen die er is: je bouwt een band op met mensen en helpt hun doelen te bereiken en zich beter in hun vel te laten voelen. Dat is precies wat je krijgt bij Glenn!

Luc Saeys

Zaakvoerder

Luc is van opleiding burgerlijk ingenieur, en sinds 2016 mede-oprichter en zaakvoerder van fit20 Gent samen met zijn echtgenote Pascale. Hij heeft jaren ervaring in leidinggeven en het coachen van mensen. In 2016 koos hij voor een carrièreswitch naar een zelfstandige loopbaan. Nu coacht hij met plezier klanten naar een gezonder en fitter leven met het resultaatgericht concept van de fit20-trainingsmethode.

Pascale Verlinde

Zaakvoerder

Pascale is de echtgenote van Luc, met wie ze samen deze nieuwe uitdaging is aangegaan. Haar nieuwe missie is om fit20-leden gezond en vitaal door het leven te helpen, en dit dankzij de wetenschappelijke benadering van het fit20 concept. Persoonlijk contact met de klant en opvolging van de beoogde resultaten vindt zij daarbij uiterst belangrijk. Bij Pascale krijg je altijd een spontane lach op jouw gezicht.

Glenn De Vuyst

Personal Trainer

Glenn is personal trainer van opleiding. In 2018 heeft hij kennisgemaakt met Luc en Pascale in hun fit20 zaak. Al snel was hij geïnteresseerd in de unieke trainingsmethode, waarna hij besloot het duo Pascale - Luc te vervoegen. Glenn is altijd met sport en gezondheid bezig geweest; je vindt hem dan ook meestal in de fitness in zijn vrije tijd. Volgens Glenn is personal trainer een van de mooiste beroepen die er is: je bouwt een band op met mensen en helpt hun doelen te bereiken en zich beter in hun vel te laten voelen. Dat is precies wat je krijgt bij Glenn!