Anja Varewyck

"Sinds ik met fit20 ben gestart heb ik weer meer energie en voel ik dat mijn spiermassa er op vooruit is gegaan!"

Anja Varewyck

Via facebook had ik een advertentie gezien van fit20 in Brussel en Antwerpen. Fit in 20 min per week (al was ik een beetje sceptisch in het begin), in een gekoelde ruimte met personal coaching…dat was iets voor mij!
Dit nieuw concept sprak me enorm aan en ik heb dan ook op deze advertentie gereageerd omdat ik het jammer vond dat een dergelijk concept niet bestond in de buurt van Gent.
Enkele maanden later kreeg ik plotseling een telefoontje van Pascale van fit20 te Gent, om me uit te nodigen voor een proefbeurt en informatiesessie. Er was namelijk een nieuwe studio geopend in Gent vlakbij de Sterre en blijkbaar was mijn naam doorgegeven doordat ik op de advertentie had gereageerd. Tof! Bovendien ligt de studio vlakbij het werk waardoor het voor mij ideaal is om te combineren. En zie... Ondertussen heb ik net de 100-ste  beurt achter de rug.

Als verpleegkundige krijg ik dagelijks te maken met fysieke arbeid waarbij er dikwijls moet worden getild en mensen worden geholpen. Toegegeven, er bestaan veel hulpmiddelen en technieken, maar ik voelde het toch af en toe in mijn onderrug.

Op het moment dat ik startte met fit20 was ik 48 en ik voelde toch ook dat de conditie niet meer was wat het was geweest. Ik heb altijd heel veel gesport en ben een bezige bij, maar met de jaren voelde ik mijn spiermassa toch afnemen, waardoor ik ’s avonds na het werk dikwijls in mijn zetel neerplofte zonder fut.
Sinds ik met fit20 ben gestart heb ik weer meer energie en voel ik dat mijn spiermassa er op vooruit is gegaan! Ik heb veel minder last in de rug en mijn conditie is verbeterd. Ook in het dagelijkse leven merk ik het verschil!

Het is tof om wekelijks een uitdaging te hebben die dan ook nog eens goed is voor de gezondheid, want ik moet toegeven : fit20 is een uitdaging! Het lijkt gemakkelijk maar ik sta er nog steeds elke keer van versteld hoe zwaar het is. Ondanks het feit dat 20 minuten snel voorbij is, voel je nadien ook goed wat het met je doet: het verstevigt alle zones, het bouwt conditie op, het geeft energie en het is eigenlijk bovendien ook superleuk.  

Je wordt elke keer enthousiast ontvangen. Luc, Pascale en Glenn geven uitleg, begeleiden je persoonlijk bij de oefeningen en corrigeren waar nodig. Ze blijven je motiveren en geven je ook aandacht als persoon, waardoor er dikwijls wordt gelachen. Je wordt dus gemotiveerd, uitgedaagd en je bekomt resultaat op een korte maar intense en plezante manier. Een aanrader voor iedereen!
Bedankt Luc, Pascale en Glenn! Enne… op naar de 200 ste  beurt ??

fit20 zelf eens ervaren?