Brenda Schotte

"Vooraleer naar mijn werk in Gent te fietsen, spring ik elke vrijdagmorgen eerst binnen bij fit20 voor 20 minuten zware arbeid. Maar het loont..."

Brenda Schotte

Pascale en Luc wonen bij mij in de buurt en zo kwam ik op de hoogte van fit20. Ik deed een intake, was overtuigd en ging dezelfde maand al meteen wekelijks aan de slag. Ik had heel vaak nekpijn en ken bijzonder goed de monnikskapspier oftewel de musculus trapezius. Sinds ik fit20 doe is dat enorm verminderd, ‘dankzij’ ; ) het tweede toestel in de rij van zes. 

Heel fijn dat er nu een studio is aan de Watersportbaan. Vooraleer naar mijn werk in Gent te fietsen, spring ik elke vrijdagmorgen eerst binnen bij fit20 voor 20 minuten zware arbeid. Maar het loont, de belangrijkste spieren worden getraind, het is goed voor je beenderen, voor de lichaamsenergie enz., alleen maar voordelen dus.  

Bovendien verloopt het bij fit20 heel efficiënt en rustig én met een uitstekende begeleiding. Telkenmale wordt je vriendelijk ontvangen en enorm gemotiveerd tijdens de training. Ik stap telkens met een positief gevoel naar buiten.
fit20 zelf eens ervaren?