Griet De Graeve

"Door mijn job vind ik meestal de tijd niet meer om echt aan sport te doen. De uren die ik achter mijn bureau zit helpen natuurlijk alles behalve om mijn lichamelijke kracht-en conditie op pijl te houden. Daarom ook dat fit20 haalbaar is in mijn weekplanning."

Griet De Graeve

Ik kwam terecht bij Pascale van fit20 door een wekelijkse BNI meeting. Na mijn proefsessie was ik zo goed als direct overtuigd van de voordelen die de fit20 training kan bieden.

Door mijn job vind ik meestal de tijd niet meer om echt aan sport te doen. De uren die ik achter mijn bureau zit helpen natuurlijk alles behalve om mijn lichamelijke kracht-en conditie op pijl te houden. Daarom ook dat fit20 haalbaar is in mijn weekplanning.

Ik schreef me al eens in bij een gewoon fitnesscentrum maar al vrij snel moest ik opgeven door verkeerde bewegingen en de bijhorende blessures. Een lumbago werd vastgesteld en op deze manier was krachttraining eigenlijk geen optie meer. Ze vertelden me dat ik me actief zou moeten houden met wandelen, fietsen of zwemmen en niets anders meer. Tijdens de lockdown ontdekte ik zoals heel wat mensen het wandelen, dit is fantastisch maar toch niet genoeg om je spieren sterk te houden.

Bij fit20 geniet je echt van personal training. De trainer bekijkt je positie op de toestellen, zorgt dat de rug niet verkeerd gebruikt wordt en stimuleert je wanneer je het even moeilijk hebt. Tevens is het de stok achter de deur om naar je wekelijkse afspraak te komen. De fit20 training is wel 20 minuten echt werken maar de resultaten zijn zoals je ze verwacht. Je voelt je steeds fitter en fitter worden, dit geeft een immens goed gevoel.

Fit20 is voor mij de topformule die tevens wetenschappelijk onderbouwd is, bovendien is de aanpak erg professioneel. Mijn 2 hernia’s en lumbago houden zich koest en mijn gehele lichaam wordt sterker!

Ik kan het ten sterkste aanraden om fit20 te proberen.


fit20 zelf eens ervaren?