Jo Reyné

"Voor mij is fit20 dus de ideale combinatie: weinig tijdverlies, een goede fysieke inspanning en minder rugklachten."

Jo Reyné

Jo Reyné heeft net zijn 100ste beurt achter de rug bij fit20.

Sport is altijd belangrijk geweest voor mij. Zo heb ik jarenlang gevoetbald en gevolleybald. Volleybal is echter een zeer belastende sport en mede door mijn zittend beroep als accountant kreeg ik steeds meer te maken met rug- en nekklachten zodat het uiteindelijk beter en noodzakelijk was om hiermee te stoppen.  

Ik wou toch nog iets actief en inspannend doen, maar de zoektocht naar een goede vervangende activiteit was niet evident en vroeg toch wat meer tijd dan eerst gedacht.

Op aanraden van een klant ben ik dan bij fit20 terechtgekomen, waarbij ik hoopte om minder fysieke last te hebben daar de spieren wekelijks onderhouden en versterkt worden. Deze klachten zijn sedertdien in ieder geval sterk verminderd. 

De recente lock-down periode heeft mij dit nogmaals bevestigd daar ik, door het wegvallen van de wekelijkse training, na een tijdje terug pijn in de onderrug begon te voelen. Een gevoel dat ik daarvoor eenaantal maanden niet meer heb gehad.

Voor mij is fit20 dus de ideale combinatie: weinig tijdverlies, een goede fysieke inspanning waardoor je je beter in je vel voelt  en minder lichamelijke klachten hebt en een goede begeleiding waardoor je enerzijds wel een tandje bijsteekt maar anderzijds ook niet forceert.

fit20 zelf eens ervaren?