Marianne Gaeremynck

"je moet op regelmatige basis spierversterkende oefeningen doen, je lichaam vraagt hierom en dit is noodzakelijk om spierverslapping en op latere leeftijd gevoeligere breuken af te remmen"

Marianne Gaeremynck

Door 2 vrienden ben ik terecht gekomen bij fit20. Ik kreeg een introductie die helemaal was afgestemd op mijn gezondheid en kunnen. Je voelt de trainingen van fit20 heel vlug aan, je begint snel aan je conditie en spieren te werken nochtans waren deze niet zo slecht want ik ga regelmatig fietsen, doe aan yoga, Qi gong, trektochten en zeker niet te vergeten elke keer trappen lopen omdat ik op het 2de verdiep woon.

Als ik nu denk waarom ik eigenlijk al zo lang fit20 doe dan is mijn antwoord duidelijk: je moet op regelmatige basis spierversterkende oefeningen doen, je lichaam vraagt hierom en dit is noodzakelijk om spierverslapping en op latere leeftijd gevoeligere breuken af te remmen. Daarnaast moet je ook voldoende rusten, gezond eten en een positieve ingesteldheid blijven houden. Dit neem ik als leidraad in het leven, om zo een goede geest in een gezond lichaam te behouden. Zo sta je met beide benen sterk in het leven.

Dat is natuurlijk wat voor mij werkt… maar fit20 heeft meer en kan denk ik voor veel andere mensen de boost zijn die ze nodig hebben. Hieraan word ik steeds herinnerd bij het zien van het bord met  “de 12 goede redenen om een fit20 training te doorstaan” die in de studio hangt.

Uiteindelijk is het ook een superconcept met een eenvoudige werking: je moet niet omkleden, je hebt geen douche nodig want je zweet niet, het duurt maar 20 minuten en je krijgt steeds training van jouw trainer die alles aanpast aan jou.

Ik kan het team van fit20 Gent en mijn persoonlijke coach Glenn alleen maar aanraden. Ze zijn professioneel, aandachtig, moedgevend en steeds een luisterend oor.

GO GO GO!

Liefs Marianne


fit20 zelf eens ervaren?