Michael Portzky

Voor mensen uit de regio Gent die me zeiden dat ze "te weinig tijd hebben om regelmatig te sporten", heb ik deze mensen van fit20 al meermaals aangeraden, en ze waren achteraf steeds zeer tevreden.

Michael Portzky

16 april 2019: Getuigenis van Michael Portzky op facebook :

Voor mensen uit de regio Gent die me zeiden dat ze "te weinig tijd hebben om regelmatig te sporten", heb ik deze mensen van Fit20 al meermaals aangeraden, en ze waren achteraf steeds zeer tevreden! Zo ook mijn eigenmoeder...
:) En geloof me: ook ik moest met mijn +30 jaar ervaring in bodybuilding eens lachen met 'op 20 minuten je hele lichaam trainen'... tot ik het probeerde!! Door de zeer specifieke manier van trainen ga je telkens tot spierfalen, en wie mijn boek of lezingen kent weet maar al te goed waarom net dat zo een troefkaart kan zijn in wie de dendriet beschadigingen door cortisol wil aanpakken!!! Ze zijn gelegen in het Maalte Business park naast Maria Middelares en aan Watersportbaan naast BasicFit... Contacteer ze gerust met mijn groeten!!

Wie is Michael Portzky

Dr. Michael Portzky studeerde af als klinisch psycholoog aan de Universiteit Gent, binnen zowel de psychoanalyse als de client-centered experiëntiële psychologie.Tijdens zijn loopbaan heeft hij zich met name bezig gehouden met neuropsychologie en psychodiagnostiek, het geen hij ook doceert aan verschillende hogescholen en binnen het postgraduaat Psychodiagnostiek bij Volwassenen. Na een postgraduate vorming in de Gerechtsexpertise werd hij erkend als gerechtsexpert voor psychodiagnostiek. Tevens kreeg hij voor zijn werkzaam heden in Nederland een erkenning als GZ-psycholoog. Michael is neuropsycholoog en psychodiagnosticus bij Psychiatrisch Centrum Gent-Sleidinge.

Hij is ook auteur van het boek “Veerkracht”. Waarom reageren mensen zo verschillend op stress en tegenslagen? Een bepalende factor hierbij lijkt de mate van veerkracht. Want een goede veerkracht helpt je sterker in het leven staan. Wat er ook gebeurt in ons leven, steeds weer bepaalt onze veerkracht hoe we ons een weg banen door het leven. Veranderingen, negatieve gebeurtenissen, een verlies, een burn-out, eendepressie, problemen veroorzaakt door stress op het werk... 

Bekijk hier het interview met Michael Portzky bij fit20 over de kracht van veerkracht.

fit20 zelf eens ervaren?