Pascale Van der Donckt

"“Wat ga ik doen?” , “ Welke sport is dan wel nog mogelijk?” Snelwandelen bijvoorbeeld is wel leuk maar vind ik persoonlijk niet voldoende om mijn fysiek te onderhouden."

Pascale Van der Donckt

Toen ik op een bepaald moment de diagnose kreeg van mijn lage rug en hoorde dat het lopen voor mij na 22 jaar niet meer mogelijk was. Wist ik even niet wat ik hier mee moest doen?

De eerste vraag die in me naar boven kwam was: “Wat ga ik doen?” , “ Welke sport is dan wel nog mogelijk?” Snelwandelen bijvoorbeeld is wel leuk maar vind ik persoonlijk niet voldoende om mijn fysiek te onderhouden.

Tot op een dag wanneer ik bij een vriendin een gezellige aperitief zat te drinken mij vol lof begon te vertellen over fit20 die was gevestigd net naast haar kantoor. 

Super enthousiast maakte ik een afspraak en werd ik ontvangen door Luc en Pascale, zij legden heel duidelijk de wetenschappelijke theorie en voordelen van de fit20 training uit.

Na de eerste training was ik volledig verkocht! 20 min krachtig trainen en het maximum er uithalen en met een gevoel van voldoening nadien. Nu zit ik aan mijn 100ste beurt, wel iets later dan verwacht door de sluiting in verband met Covid-19 maar ik kijk al uit naar de 200ste!


fit20 zelf eens ervaren?