Paulette Heughebaert

"Dankzij fit20 kon ik mijn vorm van artrose overwinnen door mijn spieren en gewrichten te versterken. En dit alles in 20 minuten per week!"

Paulette Heughebaert

Laat ik me eerst even kort voorstellen mijn naam is Paulette, ik ben 80 jaar en ondertussen 2 jaar tevreden lid bij fit20 Gent-Maaltecenter. Ik ben een actief persoon in mijn vrije tijd maar sporten was nooit echt iets voor mij.

In mijn hele leven heb ik veel verschillende klassieke sporten- en sportclubs geprobeerd, echter was er van jongs af aan weinig interesse in sport. Er was weinig motivatie om te blijven volharden en tevens zonder begeleiding was het vrij moeilijk om mijn draai en keer te vinden. Door mijn actieve levensstijl had ik weinig tot nooit last van problemen maar de laatste jaren kwam hier wat verandering in. Zo kreeg ik last van ochtendstijfheid en de onderrug.

Ik leerde fit20 kennen door een artikel en vond dit een interessant concept. Ik boekte een kennismakingstraining waar me alles tot in de puntjes werd uitgelegd, heb hierover niet lang getwijfeld en ben direct lid geworden. De eerste trainingen moet je het wat gewoon worden, toch begon ik al vrij snel het verschil te voelen. 

Ondertussen 100 sessies verder zou ik niet meer kunnen zonder mijn training doordat ik alleen maar van de voordelen geniet. Ik merk dit vooral in de onderrug door het tillen van zware dozen omdat ik vaak naar rommelmarkten ga maar ook de trap opgaan of ochtendstijfheid is geen enkel probleem meer. De motivatie blijft ook steeds aanwezig om elke training present te zijn. De rust die ook hangt in de studio is optimaal, geen keiharde muziek of volle ruimtes. Enkel je personal trainer  die naast je staat om je te blijven aanmoedigen op momenten wanneer je het wat lastiger krijgt. Samengevat een goed gevoel op korte termijn en dit zonder te zweten.


fit20 zelf eens ervaren?