Roger Langhout

"Door fit20 voel ik me beter in mijn vel, zowel fysiek als mentaal. De persoonlijke begeleiding helpt om gedisciplineerd door te zetten: precies wat ik nodig had."

Roger Langhout

Een jaar geleden werd het tijd om "weer wat te gaan doen”. Maar ik wilde niet terug die schreeuwerige fitness en liefst onder persoonlijke begeleiding. Als het aankomt op discipline qua bewegen heb ik echt die stok achter de deur nodig. In mijn zoektocht naar een passend model kwam ik fit20 tegen. 

Fit in 20 minuten. Dat kan toch niet? Na wat onderzoek las ik een artikel over de effecten van High Intensity Training. Nu was ik overtuigd en belde Pascale voor een afspraak. Na een prettig intake gesprek maakte ik een vrijblijvende afspraak om het een keer te proberen. Nu ben ik inmiddels een klein jaar bezig en ik voel me echt een stuk beter in mijn vel. Mijn spiermassa is toegenomen, ik voel me fitter en mijn lijf is strakker geworden. Ook mentaal voel ik de effecten. Ik ben dus hardcore fan van dit concept geworden. 

De begeleiding van Pascale en Luc is zeer aangenaam. Je hebt de studio helemaal voor je zelf of je komt met een maatje. Geen muziek maar geconcentreerd bezig zijn met je oefeningen. Je hoeft je ook niet om te kleden want er is nauwelijks transpiratie, alles vindt plaats in de vezels van je spieren. Ondertussen kan ik niet meer zonder. Ik woon nu in Amsterdam en ook daar ben ik lid geworden van fit20. Deze workout past precies bij mij. Ik heb een drukke job en weinig tijd en op deze manier kan ik toch werken aan mijn gezondheid. Oprechte aanrader, changed by fit20!


fit20 zelf eens ervaren?